Computer hardware en software

 

Aan het begin van dit millennium heb ik natuurlijk ook de computer in al zijn facetten ontdekt als onuitputtelijk bron van inspiratie en techniek; ik heb veel computers gebouwd en omgebouwd. Enkele computers waren uniek van ontwerp, waarover op het internet is gepubliceerd op diverse websites. Een goed voorbeeld hiervan is de ‘SpaceCase’ uit 2002; een compleet eigenhandig gebouwde computer welke internationaal veel aandacht heeft gekregen. U kunt deze nog steeds bekijken op o.a. de volgende website: http://www.mini-itx.com/projects/spacecase/

Ik hou van techniek en ben dan ook lid van het maandelijkse ICT/techniek magazine C’T. Dit is een vakblad waarin de nieuwste ontwikkelingen op computer- en netwerk technieken worden belicht. Hierdoor, en door het volgen van vele internationale tech-websites ben ik goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van de snelle digitale wereld van computers en netwerken.

Ik ben handig met het bouwen en beheren van websites in WordPress, Joomla en zeer veel andere Content Management Systemen. Met vrijwel alle op PHP en SQL gebaseerde web systemen kan ik goed uit de voeten.

Ik heb een uitgebreide kennis van zowel de modernste als ouderwetse computer hardware. Tevens weet ik de ins- en outs van veel software zoals Windows, Office, Linux, Android en alles wat met social media te maken heeft.